Lambings bodyvax

Skåne län

Information

I Burlöv finns det ett Enskild firma som heter Lambings bodyvax. Det finns flera bolag som liknar Lambings bodyvax i Skåne län. Burlöv är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Lambings bodyvax är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-02-15 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2007-03-01 så har Lambings bodyvax varit registrerat och sedan 2007-02-15 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Lambings bodyvax och det finns fler bolag som är det i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med Lambings bodyvax så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Lambings bodyvax så kan ni göra det på 040-6121331.

Import och export av vaxprodukter, kosmetika, kläder, smycken samt presentartiklar. Skönhets - kroppsbehandlingar, vaxbehandlingar, rådgivning, kurser, utbildningar, SPA- behandlingar för vax och skönhetsprodukter. Kosttillskott, vitaminer - mineraler samt olika apparater såsom vaxvärmare samt service av dessa.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lambing, Magdolna som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Lambings bodyvax har 610604-XXXX som sitt organisationsnummer.