MSA Bilcenter

Skåne län

Information

610615-XXXX är organisationsnummer för verksamheten MSA Bilcenter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MSA Bilcenter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Burlöv som är den kommunen som MSA Bilcenter finns i.

MSA Bilcenter har varit registrerat sedan 1999-06-18 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för MSA Bilcenter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-05.

MSA Bilcenter är och det finns flera verksamheter i Burlöv som också är .

Firmatecknare för MSA Bilcenter är följande:

Vill ni komma i kontakt med MSA Bilcenter så kan ni göra det på telefon genom 040-432109 eller genom brev på följande adress:

Bilhandel, import och export av reservdelar till bilar.

Det finns olika personer som har en koppling med MSA Bilcenter och det är Assaf, Mustapha som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,