Byavägens Bygg i Åkarp

Skåne län

Information

620609-XXXX är organisationsnummer för bolaget Byavägens Bygg i Åkarp. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byavägens Bygg i Åkarp är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Burlöv som är den kommunen som Byavägens Bygg i Åkarp finns i.

Byavägens Bygg i Åkarp har varit registrerat sedan 2004-11-18 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Byavägens Bygg i Åkarp så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-03.

Byavägens Bygg i Åkarp är och det finns flera bolag i Burlöv som också är .

Firmatecknare för Byavägens Bygg i Åkarp är följande:

Vill ni komma i kontakt med Byavägens Bygg i Åkarp så kan ni göra det på telefon genom 070-5255645 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet samt försäljning av byggnadsmaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med Byavägens Bygg i Åkarp och det är Nilsson, Kim Anders Mikael som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,