Peter Salomonssons Åkeri

Skåne län

Information

Peter Salomonssons Åkeri hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där Peter Salomonssons Åkeri finns. I Burlöv så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Peter Salomonssons Åkeri tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Peter Salomonssons Åkeri har haft sedan 2000-10-09. Peter Salomonssons Åkeri har funnits sedan och 2000-10-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Peter Salomonssons Åkeri så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-434401.

Burlöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Peter Salomonssons Åkeri har idag 631213-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Peter Salomonssons Åkeri

Åkeri, transportverksamhet.

I Peter Salomonssons Åkeri så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Salomonsson, Peter Mikael som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .