Thurelund Hundrehab

Skåne län

Information

Thurelund Hundrehab hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där Thurelund Hundrehab finns. I Burlöv så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Thurelund Hundrehab tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Thurelund Hundrehab har haft sedan 2001-09-17. Thurelund Hundrehab har funnits sedan och 2001-09-17 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Thurelund Hundrehab så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-430095.

Burlöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Thurelund Hundrehab har idag 640619-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Thurelund Hundrehab

Sjukgymnastisk behandling av hund och katt.

I Thurelund Hundrehab så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergergård Christensson, Inger Marie som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .