TeWee art&film production

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Burlöv och TeWee art&film production är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och TeWee art&film production är ett av dem. Statusen för TeWee art&film production är att Bolaget är aktivt.

TeWee art&film production är ett Enskild firma och skapades 2009-04-07. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som TeWee art&film production ska trivas.

TeWee art&film production är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-08-27. I Burlöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konstnärlig verksamhet inom illustration, måleri och film. Filmverksamhet inom manusbearbetning, bildmanusbearbetning, filmning, och efterbearbetning av film. Utbildning inom konst och film

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TeWee art&film production är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-08-27.

Idag är TeWee art&film production och det finns flera bolag som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med TeWee art&film production så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9490916.

.

De som är på något sätt har med TeWee art&film production är Warren, Terrie Lynn som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

TeWee art&film production har 660117-XXXX som sitt organisationsnummer.