BayMountain Studios

Skåne län

Information

Grafisk studio: Orginalframställning för trycksaker och annonser, produktion av websidor, skärmpresentation och digitala katalogmedia,trycksaksframtagning -förmedling. Uthyrning och service avtryck- reprografisk utrustning och härför avsedda datorer. Audiostudio: Inspelning, produktion o distribution för artist, artistförmedling, offentligt framförande av musik. Tillverkning, reparation, uthyrning och försäljning av musik- instrument och audioelektronik. Möbel- och inredningsstudio: Möbel-, bygg- och inrednings- formgivning, möbel- bygg- och inredningssnickeri. Träbearbetning, montering och ytbehandling.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BayMountain Studios vars bolagstyp är Enskild firma.

I Burlöv så är BayMountain Studios ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Burlöv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Burlöv och i Skåne län. Redan 1995-12-11 så skapades BayMountain Studios och bolaget är har F-skattsedel BayMountain Studios har haft det sedan 1995-01-01.

BayMountain Studios är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

671016-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Burlöv.

Just nu är BayMountain Studios och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med BayMountain Studios så går det att nå dem via telefon på 040-461126 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom BayMountain Studios är Dunmar, Björn Johan Patrik som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .