Burlövs Sko och Nyckelservice

Skåne län

Information

680427-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Burlövs Sko och Nyckelservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Burlövs Sko och Nyckelservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Burlöv som är den kommunen som Burlövs Sko och Nyckelservice finns i.

Burlövs Sko och Nyckelservice har varit registrerat sedan 2007-03-28 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Burlövs Sko och Nyckelservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-10.

Burlövs Sko och Nyckelservice är och det finns flera verksamheter i Burlöv som också är .

Firmatecknare för Burlövs Sko och Nyckelservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Burlövs Sko och Nyckelservice så kan ni göra det på telefon genom 040-430150 eller genom brev på följande adress:

Reparation av skor, nyckelservice, kemtvätt. Export, import och försäljning av skomaterial, nycklar, batterier och tillbehör för nycklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Burlövs Sko och Nyckelservice och det är Covic, Mladen som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,