Helifoto Skåne

Skåne län

Information

Helifoto Skåne hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där Helifoto Skåne finns. I Burlöv så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Helifoto Skåne tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Helifoto Skåne har haft sedan 2003-08-04. Helifoto Skåne har funnits sedan och 2003-08-04 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Helifoto Skåne så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-151641.

Burlöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Helifoto Skåne har idag 690707-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Helifoto Skåne

Uppdrag såsom fotografering med radiostyrd helikopter. Produktion och försäljning av hantverksprodukter. Teknisk byggkonsultation.

I Helifoto Skåne så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wihlborg, Peter Christian som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .