BALKAN-Specialisten resor och språkservice

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Burlöv och BALKAN-Specialisten resor och språkservice är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och BALKAN-Specialisten resor och språkservice är ett av dem. Statusen för BALKAN-Specialisten resor och språkservice är att Bolaget är aktivt.

BALKAN-Specialisten resor och språkservice är ett Enskild firma och skapades 2003-04-16. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som BALKAN-Specialisten resor och språkservice ska trivas.

BALKAN-Specialisten resor och språkservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-18. I Burlöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Sälja resor, förmedla och utföra tolkuppdrag, förmedla kontakter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BALKAN-Specialisten resor och språkservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-18.

Idag är BALKAN-Specialisten resor och språkservice och det finns flera bolag som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med BALKAN-Specialisten resor och språkservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-437444.

.

De som är på något sätt har med BALKAN-Specialisten resor och språkservice är Milutinovic, Violetta som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

BALKAN-Specialisten resor och språkservice har 701003-XXXX som sitt organisationsnummer.