HSB Bostadsrättsförening Steglitsen i Burlöv

Skåne län

Information

HSB Bostadsrättsförening Steglitsen i Burlöv är en verksamhet som finns i Burlöv. I HSB Bostadsrättsförening Steglitsen i Burlöv finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Birgitta Ulla Canita som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Dawaigher, Farid Ali som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Grevstad, Christel Margret som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Eva Ingela som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Schäfer, Gunnar Edvard som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Erikson, Carl Gustaf Michael som är född 1979 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med HSB Bostadsrättsförening Steglitsen i Burlöv så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå HSB Bostadsrättsförening Steglitsen i Burlöv på telefon .

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder för permanent boende och lokaler åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning. Vidare har föreningen till ändamål att främja studie- och fritidsverksamhet inom föreningen samt för att stärka gemenskapen och tillgodose gemensamma intressen och behov, främja serviceverksamhet med anknytning till boendet.

Idag är HSB Bostadsrättsförening Steglitsen i Burlöv av bolagstypen Bostadsrättsförening.

HSB Bostadsrättsförening Steglitsen i Burlöv är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Burlöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

HSB Bostadsrättsförening Steglitsen i Burlöv innehar ej F-skattsedel och HSB Bostadsrättsförening Steglitsen i Burlöv är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HSB Bostadsrättsförening Steglitsen i Burlöv så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Andersson, Birgitta Ulla Canita -Dawaigher, Farid Ali -Erikson, Carl Gustaf Michael -Grevstad, Christel Margret

HSB Bostadsrättsförening Steglitsen i Burlöv har 716407-4259 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.