INCLUSIVE - Human Security Research and Training

Skåne län

Information

720514-XXXX är organisationsnummer för verksamheten INCLUSIVE - Human Security Research and Training. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som INCLUSIVE - Human Security Research and Training är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Burlöv som är den kommunen som INCLUSIVE - Human Security Research and Training finns i.

INCLUSIVE - Human Security Research and Training har varit registrerat sedan 2007-03-15 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för INCLUSIVE - Human Security Research and Training så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-01.

INCLUSIVE - Human Security Research and Training är och det finns flera verksamheter i Burlöv som också är .

Firmatecknare för INCLUSIVE - Human Security Research and Training är följande:

Vill ni komma i kontakt med INCLUSIVE - Human Security Research and Training så kan ni göra det på telefon genom 073-3580006 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom området human security, den sammankoppling av internationell säkerhet och utveckling som görs inom FN-cirklar och diverse policy institut. Workshops, seminarier, föreläsningar samt forskningsprodukter såsom utvärderingar och rapporter.

Det finns olika personer som har en koppling med INCLUSIVE - Human Security Research and Training och det är Svensson, Katja Maria som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,