SamCor Service & FestTeknik

Skåne län

Information

SamCor Service & FestTeknik hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där SamCor Service & FestTeknik finns. I Burlöv så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. SamCor Service & FestTeknik tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket SamCor Service & FestTeknik har haft sedan 2004-09-30. SamCor Service & FestTeknik har funnits sedan och 2004-09-30 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SamCor Service & FestTeknik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-3913863.

Burlöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

SamCor Service & FestTeknik har idag 730108-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för SamCor Service & FestTeknik

Företagsservice: Kundmottagning, service till anställda, luncharrangemang, festarrangemang, bud, posthantering och pakethantering.

I SamCor Service & FestTeknik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Abrahamsson, Ulf Patrik som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .