C STADLER Data

Skåne län

Information

C STADLER Data är ett av många verksamheter som finns i Burlöv. Det är nämligen den kommunen som C STADLER Data finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

C STADLER Data som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-04-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på C STADLER Data så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Burlöv arbetar för att verksamheter som C STADLER Data ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för C STADLER Data. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Installation, service, support och försäljning av datorer, datortillbehör, skrivare,servers, nätprodkter, nätverkshårdvara, trådlösa nätverk och mjukvara. Internet Café (uthyrning av datorer mot Internet) med tillgång till mat och dryck (dvs försäljning). Utbildningar inom främst IT, vinkunskap. Försäljning av trä, snickerier, fågel, jakt och fiskerodukter. Möbelrenovering och bilvård (tvätt och dammsugning). Städning av lokal. Reklam och postutdelning. Konsult inom IT, vinkunskap och språk (tolk). Försäljning av textilier, kläder, konsthantverk och babytillbehör. Kursverksamhet inom ovanstående.

Firmatecknare för C STADLER Data är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till C STADLER Data och det är följande personer, Stadler, Curt Niklas som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för C STADLER Data är 730414-XXXX.