Hortulanus Trädgård & Design

Skåne län

Information

Hortulanus Trädgård & Design hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där Hortulanus Trädgård & Design finns. I Burlöv så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Hortulanus Trädgård & Design tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Hortulanus Trädgård & Design har haft sedan 2007-04-19. Hortulanus Trädgård & Design har funnits sedan och 2007-04-19 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hortulanus Trädgård & Design så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-432955.

Burlöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Hortulanus Trädgård & Design har idag 741210-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hortulanus Trädgård & Design

Trädgårdstjänster, egen odling och försäljning av trädgårdsväxter samt hantverk. Musikutövning och finansiella tjänster (ej bank- eller låneverksamhet)

I Hortulanus Trädgård & Design så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Petra Marie-Louise som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .