Kontiki Transportservice

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Burlöv och Kontiki Transportservice är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Kontiki Transportservice är ett av dem. Statusen för Kontiki Transportservice är att Bolaget är aktivt.

Kontiki Transportservice är ett Enskild firma och skapades 1998-11-10. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där företaget finns i jobbar för att företag som Kontiki Transportservice ska trivas.

Kontiki Transportservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Burlöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Budtransporter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kontiki Transportservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Kontiki Transportservice och det finns flera företag som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med Kontiki Transportservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Kontiki Transportservice är Nilsson, Jane Annelie som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kontiki Transportservice har 750324-XXXX som sitt organisationsnummer.