Åkarps måleriservice

Skåne län

Information

760619-XXXX är organisationsnummer för bolaget Åkarps måleriservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åkarps måleriservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Burlöv som är den kommunen som Åkarps måleriservice finns i.

Åkarps måleriservice har varit registrerat sedan 2006-12-12 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åkarps måleriservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-02.

Åkarps måleriservice är och det finns flera bolag i Burlöv som också är .

Firmatecknare för Åkarps måleriservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Åkarps måleriservice så kan ni göra det på telefon genom 070-7727057 eller genom brev på följande adress:

Måleri, utvändigt och invändigt.

Det finns olika personer som har en koppling med Åkarps måleriservice och det är Andersen, Paul Henrik som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,