Öresunds sanering Klotter & fasad

Skåne län

Information

760720-XXXX är organisationsnummer för företaget Öresunds sanering Klotter & fasad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Öresunds sanering Klotter & fasad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Burlöv som är den kommunen som Öresunds sanering Klotter & fasad finns i.

Öresunds sanering Klotter & fasad har varit registrerat sedan 2007-02-01 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Öresunds sanering Klotter & fasad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-22.

Öresunds sanering Klotter & fasad är och det finns flera bolag i Burlöv som också är .

Firmatecknare för Öresunds sanering Klotter & fasad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Öresunds sanering Klotter & fasad så kan ni göra det på telefon genom 070-4954880 eller genom brev på följande adress:

Fasad och klottersanering.

Det finns olika personer som har en koppling med Öresunds sanering Klotter & fasad och det är Nilsson, Jörgen Joakim som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,