Bostadsrättsföreningen Pilevallen nr 4

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och lokaler under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning. Upplåtelse får även omfatta mark som ligger i anslutning till föreningens hus, om marken skall användas som komplement till bostadslägenhet eller lokal. Bostadsrätt är den rätt i föreningen som en medlem har på grund av upplåtelsen. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Pilevallen nr 4 vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Burlöv så är Bostadsrättsföreningen Pilevallen nr 4 en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Burlöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Burlöv och i Skåne län. Redan 1999-11-18 så skapades Bostadsrättsföreningen Pilevallen nr 4 och verksamheten är har ej F-skattsedel.

769605-0736 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Burlöv.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Pilevallen nr 4 och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Pilevallen nr 4 så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Pilevallen nr 4 är Carlsson, Ann Elisabeth som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Eva Christina som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ernst Thomas som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Ulf Jonas Patrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kurt Göte Ingvar som är född 1936 och har titeln Suppleant, Nielsen, Lena Elisabeth som är född 1969 och har titeln Suppleant.