frydahl fönsterputs

Skåne län

Information

830507-XXXX är organisationsnummer för bolaget frydahl fönsterputs. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som frydahl fönsterputs är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Burlöv som är den kommunen som frydahl fönsterputs finns i.

frydahl fönsterputs har varit registrerat sedan 2006-08-28 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för frydahl fönsterputs så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

frydahl fönsterputs är och det finns flera bolag i Burlöv som också är .

Firmatecknare för frydahl fönsterputs är följande:

Vill ni komma i kontakt med frydahl fönsterputs så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva fönsterputsning och städning.

Det finns olika personer som har en koppling med frydahl fönsterputs och det är Frydahl Pedersen, Knud Emil som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma,