Adnans transportservice

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Burlöv och Adnans transportservice är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Adnans transportservice är ett av dem. Statusen för Adnans transportservice är att Bolaget är aktivt.

Adnans transportservice är ett Enskild firma och skapades 2006-09-13. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Adnans transportservice ska trivas.

Adnans transportservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-04. I Burlöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Transportverksamhet utav gods, bud och uthyrning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Adnans transportservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-04.

Idag är Adnans transportservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med Adnans transportservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-434481.

.

De som är på något sätt har med Adnans transportservice är Halac, Adnan som är född 1983 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Adnans transportservice har 830930-XXXX som sitt organisationsnummer.