SCANLOCK KOMMANDITBOLAG

Skåne län

Information

SCANLOCK KOMMANDITBOLAG hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där SCANLOCK KOMMANDITBOLAG finns. I Burlöv så finns det många olika Kommanditbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Kommanditbolag. SCANLOCK KOMMANDITBOLAG tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har F-skatt vilket SCANLOCK KOMMANDITBOLAG har haft sedan 1994-01-01. SCANLOCK KOMMANDITBOLAG har funnits sedan och 1979-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till SCANLOCK KOMMANDITBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till STAFFANSTORPSVÄGEN 113, 232 91, Arlöv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-498126.

Burlöv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

SCANLOCK KOMMANDITBOLAG har idag 916437-7609 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -komplementären är den som för stunden ansvarar för SCANLOCK KOMMANDITBOLAG

Konsultverksamhet, handel med, import och export av byggvaror och maskiner. entreprenadverksamhet och maskininstallationer.

I SCANLOCK KOMMANDITBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Bertil Sture som är född 1952 och har titeln Komplementär, Bengtsson, Jan Erik som är född 1963 och har titeln Kommanditdelägare, .