HANDELSBOLAGET ECCORR - ECONOMIC CONSULTING REVISION BOKFÖRING

Skåne län

Information

Revision- och bokföringsverksamhet

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för HANDELSBOLAGET ECCORR - ECONOMIC CONSULTING REVISION BOKFÖRING vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Burlöv så är HANDELSBOLAGET ECCORR - ECONOMIC CONSULTING REVISION BOKFÖRING en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Burlöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Burlöv och i Skåne län. Redan 1983-09-02 så skapades HANDELSBOLAGET ECCORR - ECONOMIC CONSULTING REVISION BOKFÖRING och verksamheten är har F-skattsedel HANDELSBOLAGET ECCORR - ECONOMIC CONSULTING REVISION BOKFÖRING har haft det sedan 1997-01-01.

HANDELSBOLAGET ECCORR - ECONOMIC CONSULTING REVISION BOKFÖRING är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

916544-1099 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Burlöv.

Just nu är HANDELSBOLAGET ECCORR - ECONOMIC CONSULTING REVISION BOKFÖRING och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med HANDELSBOLAGET ECCORR - ECONOMIC CONSULTING REVISION BOKFÖRING så går det att nå dem via telefon på 040-431772 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Följande personer är på något sätt aktiva inom HANDELSBOLAGET ECCORR - ECONOMIC CONSULTING REVISION BOKFÖRING är Batez, Bozo som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Batez, Britt-Marie Elisabet som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .