HANDELSBOLAGET NORDEXPORT BMB INTERNATIONAL BUSINESS COMPANY

Skåne län

Information

HANDELSBOLAGET NORDEXPORT BMB INTERNATIONAL BUSINESS COMPANY är ett av många bolag som finns i Burlöv. Det är nämligen den kommunen som HANDELSBOLAGET NORDEXPORT BMB INTERNATIONAL BUSINESS COMPANY finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

HANDELSBOLAGET NORDEXPORT BMB INTERNATIONAL BUSINESS COMPANY som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1984-02-20. Men sedan 1985-01-01 så har HANDELSBOLAGET NORDEXPORT BMB INTERNATIONAL BUSINESS COMPANY varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Göingev. 19, 232 54, Åkarp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HANDELSBOLAGET NORDEXPORT BMB INTERNATIONAL BUSINESS COMPANY så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-431772.

Burlöv arbetar för att bolag som HANDELSBOLAGET NORDEXPORT BMB INTERNATIONAL BUSINESS COMPANY ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för HANDELSBOLAGET NORDEXPORT BMB INTERNATIONAL BUSINESS COMPANY. Det finns flera bolag i Skåne län.

Import och export av samt handel med industri- produkter, livsmedel, råvaror m.m

Firmatecknare för HANDELSBOLAGET NORDEXPORT BMB INTERNATIONAL BUSINESS COMPANY är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HANDELSBOLAGET NORDEXPORT BMB INTERNATIONAL BUSINESS COMPANY och det är följande personer, Batez, Bozo som är född 1940 och har titeln Bolagsman, Batez, Britt-Marie Elisabet som är född 1946 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för HANDELSBOLAGET NORDEXPORT BMB INTERNATIONAL BUSINESS COMPANY är 916545-0546.