TEATER-ATELJÉN EFTERTRÄDARE ANDERSSON HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

TEATER-ATELJÉN EFTERTRÄDARE ANDERSSON HANDELSBOLAG är ett av många företag som finns i Burlöv. Det är nämligen den kommunen som TEATER-ATELJÉN EFTERTRÄDARE ANDERSSON HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TEATER-ATELJÉN EFTERTRÄDARE ANDERSSON HANDELSBOLAG är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

TEATER-ATELJÉN EFTERTRÄDARE ANDERSSON HANDELSBOLAG som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1991-06-04. Men sedan 1991-01-01 så har TEATER-ATELJÉN EFTERTRÄDARE ANDERSSON HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Dalbyv. 96, 232 91, Arlöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TEATER-ATELJÉN EFTERTRÄDARE ANDERSSON HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-461101.

Burlöv arbetar för att företag som TEATER-ATELJÉN EFTERTRÄDARE ANDERSSON HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för TEATER-ATELJÉN EFTERTRÄDARE ANDERSSON HANDELSBOLAG. Det finns flera företag i Skåne län.

Uthyrning av teater- och maskeradkläder.

Firmatecknare för TEATER-ATELJÉN EFTERTRÄDARE ANDERSSON HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG..

Det finns idag lite personer som är kopplade till TEATER-ATELJÉN EFTERTRÄDARE ANDERSSON HANDELSBOLAG och det är följande personer, ANDERSSON, EVA ANN HELEN som är född 1965 och har titeln Bolagsman, ANDERSSON, HENNY INGBRITT som är född 1948 och har titeln Bolagsman, ANDERSSON, NILS ARNE KURT EUGEN som är född 1942 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för TEATER-ATELJÉN EFTERTRÄDARE ANDERSSON HANDELSBOLAG är 916767-9860.