Kryddhyllan i Burlöv Handelsbolag

Skåne län

Information

916774-5182 är organisationsnummer för företaget Kryddhyllan i Burlöv Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kryddhyllan i Burlöv Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Burlöv som är den kommunen som Kryddhyllan i Burlöv Handelsbolag finns i.

Kryddhyllan i Burlöv Handelsbolag har varit registrerat sedan 1992-12-21 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kryddhyllan i Burlöv Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-06.

Kryddhyllan i Burlöv Handelsbolag är och det finns flera bolag i Burlöv som också är .

Firmatecknare för Kryddhyllan i Burlöv Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Kryddhyllan i Burlöv Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 040-88661 eller genom brev på följande adress:
Skogholmsg. 12, 213 76, Malmö

Gatukök samt handel med livsmedel. Restaurangrörelse samt därtill hörande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kryddhyllan i Burlöv Handelsbolag och det är Kilicasan, Harun Ilalir som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Kilicasan, Murat Nail som är född 1966 och har titeln Bolagsman,