Bostadsmäklaren Monica Rickman Palmqvist Kommanditbolag

Skåne län

Information

Bostadsmäklaren Monica Rickman Palmqvist Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Burlöv. Det är nämligen den kommunen som Bostadsmäklaren Monica Rickman Palmqvist Kommanditbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bostadsmäklaren Monica Rickman Palmqvist Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Bostadsmäklaren Monica Rickman Palmqvist Kommanditbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-10-04. Men sedan 1994-01-01 så har Bostadsmäklaren Monica Rickman Palmqvist Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Strandv. 111, 234 31, Lomma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bostadsmäklaren Monica Rickman Palmqvist Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-413310.

Burlöv arbetar för att verksamheter som Bostadsmäklaren Monica Rickman Palmqvist Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bostadsmäklaren Monica Rickman Palmqvist Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Försäljning av villor och bostadsrätter samt fastighetsmäkleri.

Firmatecknare för Bostadsmäklaren Monica Rickman Palmqvist Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bostadsmäklaren Monica Rickman Palmqvist Kommanditbolag och det är följande personer, Rickman Palmqvist, Monica Ingrid M som är född 1943 och har titeln Komplementär, Palmqvist, Lars Richard som är född 1942 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Bostadsmäklaren Monica Rickman Palmqvist Kommanditbolag är 969608-0267.