INOVACON Kommanditbolag

Skåne län

Information

969619-3078 är organisationsnummer för bolaget INOVACON Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som INOVACON Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Burlöv som är den kommunen som INOVACON Kommanditbolag finns i.

INOVACON Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1995-10-12 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för INOVACON Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

INOVACON Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Burlöv som också är .

Firmatecknare för INOVACON Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med INOVACON Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 040-465188 eller genom brev på följande adress:
LINNÉGATAN 3, 216 12, Limhamn

Konsultverksamhet inom El-branschen som besiktigande och rådgivande på elapparater, elkomponenter och polymermaterial. Elinstallation med kabeldimensionering, EMC-dimensionering och jordningar.

Det finns olika personer som har en koppling med INOVACON Kommanditbolag och det är Karlsson, Nils Georg Elof som är född 1946 och har titeln Komplementär, Lindström, Nicklas Fredrik som är född 1975 och har titeln Kommanditdelägare,