Strömbeck & Carlsson Handelsbolag

Skåne län

Information

Strömbeck & Carlsson Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där Strömbeck & Carlsson Handelsbolag finns. I Burlöv så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Strömbeck & Carlsson Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Strömbeck & Carlsson Handelsbolag har haft sedan 1997-01-01. Strömbeck & Carlsson Handelsbolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Strömbeck & Carlsson Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stålv. 11, 232 52, Åkarp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5462364.

Burlöv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Strömbeck & Carlsson Handelsbolag har idag 969634-3186 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Strömbeck & Carlsson Handelsbolag

Bedriva konsulting dels inom sjukvård och dels inom företagsledning, förvaltning av värdepapper samt agenturverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Strömbeck & Carlsson Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson, Lars Erik Jan som är född 1935 och har titeln Bolagsman, Strömbeck, Constanse Anita Marie som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .