Mekanova Development Kommanditbolag

Skåne län

Information

Mekanova Development Kommanditbolag är ett bolag som finns i Burlöv. I Mekanova Development Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Sven Erik som är född 1943 och har titeln Komplementär, Larsson, Ann-Christin Viveca som är född 1945 och har titeln Kommanditdelägare, Larsson, Sven Niklas som är född 1973 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mekanova Development Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mekanova Development Kommanditbolag på telefon 040-464712.

Konsult inom finmekanik och elektronik såsom konstruktion och tillverkning av prototyper till mätinstrument för mätning av icke-elektriska storheter : materialkaratärisering , krafter, rörelse etc.

Idag är Mekanova Development Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Mekanova Development Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Burlöv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Mekanova Development Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-05-02 och Mekanova Development Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-05-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mekanova Development Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Mekanova Development Kommanditbolag har 969668-1924 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.