Thai Chang Mai Import Kommanditbolag

Skåne län

Information

Thai Chang Mai Import Kommanditbolag är ett bolag som finns i Burlöv. I Thai Chang Mai Import Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pohla, Peeter Ain som är född 1940 och har titeln Komplementär, Tullberg, Anette Irene som är född 1958 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Thai Chang Mai Import Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Thai Chang Mai Import Kommanditbolag på telefon 040-431070.

Import och handel med hantverksprodukter från sydostasien. Träföremål som svarvade skålar, skulpturer, modellbilar, träleksaker.

Idag är Thai Chang Mai Import Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Thai Chang Mai Import Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Burlöv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Thai Chang Mai Import Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-12-16 och Thai Chang Mai Import Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-01-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Thai Chang Mai Import Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Thai Chang Mai Import Kommanditbolag har 969699-6942 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.