Åke & Fredrik Bygg Handelsbolag

Skåne län

Information

Åke & Fredrik Bygg Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där Åke & Fredrik Bygg Handelsbolag finns. I Burlöv så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Åke & Fredrik Bygg Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Åke & Fredrik Bygg Handelsbolag har haft sedan 2005-08-01. Åke & Fredrik Bygg Handelsbolag har funnits sedan och 2005-08-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Åke & Fredrik Bygg Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Virkesv. 7 B, 238 37, Oxie men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8513981.

Burlöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Åke & Fredrik Bygg Handelsbolag har idag 969711-6771 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Åke & Fredrik Bygg Handelsbolag

Bygg och fastighet.

I Åke & Fredrik Bygg Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Malmkvist, Sven Fredrik som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Persson, Bert Åke Roland som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .