Solstrålen Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Burlöv och Solstrålen Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Solstrålen Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Solstrålen Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Solstrålen Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2005-11-28. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Solstrålen Handelsbolag ska trivas.

Solstrålen Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-23. I Burlöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Alternativfriskvård. Svensk klassisk massage. Avslappnings-, idrotts-, koppingmassage. Spikmatta. Triggerpunktsbehandling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Solstrålen Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-23.

Idag är Solstrålen Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med Solstrålen Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-461452.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Solstrålen Handelsbolag är Sandström, Anders Lars Johan som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Sandström, Eva Maria Susanne som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .

Solstrålen Handelsbolag har 969715-1463 som sitt organisationsnummer.