Rufelt Business Consulting

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Burlöv och Rufelt Business Consulting är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Rufelt Business Consulting är ett av dem. Statusen för Rufelt Business Consulting är att Bolaget är aktivt.

Rufelt Business Consulting är ett Enskild firma och skapades 2004-09-14. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där företaget finns i jobbar för att företag som Rufelt Business Consulting ska trivas.

Rufelt Business Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-14. I Burlöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsulttjänster avseende verksamhetsutveckling, hr-frågor, it-frågor, kvalitets- och utvecklingsfrågor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rufelt Business Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-14.

Idag är Rufelt Business Consulting och det finns flera företag som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med Rufelt Business Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-461914.

.

De som är på något sätt har med Rufelt Business Consulting är Rufelt, Harriet Christina som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Rufelt Business Consulting har 430919-XXXX som sitt organisationsnummer.