INDUSTRIMÅLNINGAR GÖRAN JENSEN

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Burlöv och INDUSTRIMÅLNINGAR GÖRAN JENSEN är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och INDUSTRIMÅLNINGAR GÖRAN JENSEN är ett av dem. Statusen för INDUSTRIMÅLNINGAR GÖRAN JENSEN är att Bolaget är aktivt.

INDUSTRIMÅLNINGAR GÖRAN JENSEN är ett Enskild firma och skapades 1985-01-08. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där företaget finns i jobbar för att företag som INDUSTRIMÅLNINGAR GÖRAN JENSEN ska trivas.

INDUSTRIMÅLNINGAR GÖRAN JENSEN är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Burlöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Reparationer av industrifastigheter

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att INDUSTRIMÅLNINGAR GÖRAN JENSEN är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-20.

Idag är INDUSTRIMÅLNINGAR GÖRAN JENSEN och det finns flera företag som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med INDUSTRIMÅLNINGAR GÖRAN JENSEN så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-294797.

.

De som är på något sätt har med INDUSTRIMÅLNINGAR GÖRAN JENSEN är JENSEN, STEN GÖRAN som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

INDUSTRIMÅLNINGAR GÖRAN JENSEN har 450301-XXXX som sitt organisationsnummer.