RINGSTRÖMS PLÅT OCH MASKINTEKNIK

Skåne län

Information

460510-XXXX är organisationsnummer för företaget RINGSTRÖMS PLÅT OCH MASKINTEKNIK. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RINGSTRÖMS PLÅT OCH MASKINTEKNIK är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Burlöv som är den kommunen som RINGSTRÖMS PLÅT OCH MASKINTEKNIK finns i.

RINGSTRÖMS PLÅT OCH MASKINTEKNIK har varit registrerat sedan 1982-06-14 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för RINGSTRÖMS PLÅT OCH MASKINTEKNIK så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

RINGSTRÖMS PLÅT OCH MASKINTEKNIK är och det finns flera bolag i Burlöv som också är .

Firmatecknare för RINGSTRÖMS PLÅT OCH MASKINTEKNIK är följande:

Vill ni komma i kontakt med RINGSTRÖMS PLÅT OCH MASKINTEKNIK så kan ni göra det på telefon genom 040-431110 eller genom brev på följande adress:

Konstruktion och utveckling av plåtdetaljer

Det finns olika personer som har en koppling med RINGSTRÖMS PLÅT OCH MASKINTEKNIK och det är RINGSTRÖM, ÅKE LENNART som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,