Marianne Steiners Redovisning o Förvaltningsbyrå

Skåne län

Information

460805-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Marianne Steiners Redovisning o Förvaltningsbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Marianne Steiners Redovisning o Förvaltningsbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Burlöv som är den kommunen som Marianne Steiners Redovisning o Förvaltningsbyrå finns i.

Marianne Steiners Redovisning o Förvaltningsbyrå har varit registrerat sedan 2003-06-13 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Marianne Steiners Redovisning o Förvaltningsbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-07.

Marianne Steiners Redovisning o Förvaltningsbyrå är och det finns flera verksamheter i Burlöv som också är .

Firmatecknare för Marianne Steiners Redovisning o Förvaltningsbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Marianne Steiners Redovisning o Förvaltningsbyrå så kan ni göra det på telefon genom 046-292888 eller genom brev på följande adress:

Ekonomisk förvaltning och bokföring.

Det finns olika personer som har en koppling med Marianne Steiners Redovisning o Förvaltningsbyrå och det är Steiner, Kyll Lena Marianne som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,