AudionomService i Skåne

Skåne län

Information

I Burlöv finns det ett Enskild firma som heter AudionomService i Skåne. Det finns flera bolag som liknar AudionomService i Skåne i Skåne län. Burlöv är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

AudionomService i Skåne är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-10-23 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2000-10-18 så har AudionomService i Skåne varit registrerat och sedan 2000-10-23 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är AudionomService i Skåne och det finns fler bolag som är det i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med AudionomService i Skåne så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med AudionomService i Skåne så kan ni göra det på 046-172919.

Hörselmätningar i skolor. Hörselmätningar: åt öronläkare, vårdcentraler, industrier, företag. Undervisning av vårdpersonal angående skötsel och funktion av hörseltekniska hjälpmedel, tinnitus. Hörapparatutprovning (i ett senare skede)

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Dahmén, Kerstin Anna Maria som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

AudionomService i Skåne har 471109-XXXX som sitt organisationsnummer.