L.P. Diverse Service

Skåne län

Information

L.P. Diverse Service hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där L.P. Diverse Service finns. I Burlöv så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. L.P. Diverse Service tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket L.P. Diverse Service har haft sedan 1995-01-01. L.P. Diverse Service har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till L.P. Diverse Service så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-292908.

Burlöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

L.P. Diverse Service har idag 471127-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för L.P. Diverse Service

Legotillverkning av plastdetaljer för hushållsmaskiner, dammsugare, vitvaror och gräsklippare.

I L.P. Diverse Service så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Leif-Arne Ingvar som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .