Ilona Morvais Konsulttjänst

Skåne län

Information

Ilona Morvais Konsulttjänst är ett av många verksamheter som finns i Burlöv. Det är nämligen den kommunen som Ilona Morvais Konsulttjänst finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ilona Morvais Konsulttjänst är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Ilona Morvais Konsulttjänst som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-12-18. Men sedan 1996-01-01 så har Ilona Morvais Konsulttjänst varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ilona Morvais Konsulttjänst så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5465657.

Burlöv arbetar för att verksamheter som Ilona Morvais Konsulttjänst ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ilona Morvais Konsulttjänst. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Konsult, utredning, utvärdering information och utbildning i sociala-, psykosociala- och i invandrar- och flyktningfrågor.

Firmatecknare för Ilona Morvais Konsulttjänst är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ilona Morvais Konsulttjänst och det är följande personer, Morvai, Ilona Marija som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Ilona Morvais Konsulttjänst är 480815-XXXX.