Johansson, Per-Olov

Skåne län

Information

500520-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Johansson, Per-Olov. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Johansson, Per-Olov är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Burlöv som är den kommunen som Johansson, Per-Olov finns i.

Johansson, Per-Olov har varit registrerat sedan 1993-03-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Johansson, Per-Olov så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-24.

Johansson, Per-Olov är och det finns flera verksamheter i Burlöv som också är .

Firmatecknare för Johansson, Per-Olov är följande:

Vill ni komma i kontakt med Johansson, Per-Olov så kan ni göra det på telefon genom 040-136007 eller genom brev på följande adress:

Det finns olika personer som har en koppling med Johansson, Per-Olov och det är Johansson, Per-Olov som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,