Grape Softdrinks'n Supplies i Arlöv

Skåne län

Information

Grape Softdrinks'n Supplies i Arlöv är ett av många bolag som finns i Burlöv. Det är nämligen den kommunen som Grape Softdrinks'n Supplies i Arlöv finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Grape Softdrinks'n Supplies i Arlöv är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-11-30.

Grape Softdrinks'n Supplies i Arlöv som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-12-13. Men sedan 2006-11-30 så har Grape Softdrinks'n Supplies i Arlöv varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Grape Softdrinks'n Supplies i Arlöv så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-3314565.

Burlöv arbetar för att bolag som Grape Softdrinks'n Supplies i Arlöv ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Grape Softdrinks'n Supplies i Arlöv. Det finns flera bolag i Skåne län.

Försäljning av drycker (läsk juice syrup, bag in box) och maskinutrustning samt promotionsartiklar och service inom restaurangområdet.

Firmatecknare för Grape Softdrinks'n Supplies i Arlöv är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Grape Softdrinks'n Supplies i Arlöv och det är följande personer, Hedetoft, Anders Stefan som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Grape Softdrinks'n Supplies i Arlöv är 510316-XXXX.