Åkarps Kiosk och Gatukök

Skåne län

Information

Åkarps Kiosk och Gatukök är ett av många företag som finns i Burlöv. Det är nämligen den kommunen som Åkarps Kiosk och Gatukök finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Åkarps Kiosk och Gatukök är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Åkarps Kiosk och Gatukök som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-08-28. Men sedan 1997-01-01 så har Åkarps Kiosk och Gatukök varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Åkarps Kiosk och Gatukök så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-460200.

Burlöv arbetar för att företag som Åkarps Kiosk och Gatukök ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Åkarps Kiosk och Gatukök. Det finns flera företag i Skåne län.

Gatukök samt handel och försäljning av livsmedel, glass, godis, läsk, tidningar, frukter och grönsaker, kosmetika och presentartiklar samt penninglotter.

Firmatecknare för Åkarps Kiosk och Gatukök är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Åkarps Kiosk och Gatukök och det är följande personer, Maxut, Aurica som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Åkarps Kiosk och Gatukök är 530107-XXXX.