Jeanette Löwall's Salong

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Burlöv och Jeanette Löwall's Salong är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Jeanette Löwall's Salong är ett av dem. Statusen för Jeanette Löwall's Salong är att Bolaget är aktivt.

Jeanette Löwall's Salong är ett Enskild firma och skapades 1998-06-23. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Jeanette Löwall's Salong ska trivas.

Jeanette Löwall's Salong är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Burlöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Frisörverksamhet samt försäljning av hårprodukter såsom schampo, balsam, permanentfärg, blekmedel, spray, mousse och gele.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jeanette Löwall's Salong är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Jeanette Löwall's Salong och det finns flera verksamheter som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med Jeanette Löwall's Salong så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Jeanette Löwall's Salong är Löfvall, Jannette Irén som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Jeanette Löwall's Salong har 541118-XXXX som sitt organisationsnummer.