Safina Service

Skåne län

Information

550409-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Safina Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Safina Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Burlöv som är den kommunen som Safina Service finns i.

Safina Service har varit registrerat sedan 2003-03-27 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-08-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Safina Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-08-20.

Safina Service är och det finns flera verksamheter i Burlöv som också är .

Firmatecknare för Safina Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Safina Service så kan ni göra det på telefon genom 070-7713854 eller genom brev på följande adress:

Taxitrafik, persontransport, verkstad, handel med begagnade bilar, import och export av plagg.

Det finns olika personer som har en koppling med Safina Service och det är Al-Shahristany, Ali som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,