Gerd's Fotvård o Massage

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Burlöv och Gerd's Fotvård o Massage är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Gerd's Fotvård o Massage är ett av dem. Statusen för Gerd's Fotvård o Massage är att Bolaget är aktivt.

Gerd's Fotvård o Massage är ett Enskild firma och skapades 1999-08-27. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Gerd's Fotvård o Massage ska trivas.

Gerd's Fotvård o Massage är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Burlöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Medicinsk fotvård och massage.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gerd's Fotvård o Massage är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Gerd's Fotvård o Massage och det finns flera bolag som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med Gerd's Fotvård o Massage så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-237806.

.

De som är på något sätt har med Gerd's Fotvård o Massage är Jönsson, Gerd Marianne som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Gerd's Fotvård o Massage har 550911-XXXX som sitt organisationsnummer.