Composite Design

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Burlöv och Composite Design är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Composite Design är ett av dem. Statusen för Composite Design är att Bolaget är aktivt.

Composite Design är ett Enskild firma och skapades 1998-02-26. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Composite Design ska trivas.

Composite Design är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Burlöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom lättbyggnadsteknik för flyg-, fordons-, marin- och maskinindustri. Tillverkning och försäljning av komponenter till dito.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Composite Design är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Composite Design och det finns flera verksamheter som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med Composite Design så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-437437.

.

De som är på något sätt har med Composite Design är Wettermark, Johan Fredrik som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Composite Design har 551111-XXXX som sitt organisationsnummer.