Bengtssons Maskin Aktiebolag

Skåne län

Information

Bengtssons Maskin Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Burlöv som är den kommunen där Bengtssons Maskin Aktiebolag finns. I Burlöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bengtssons Maskin Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Bengtssons Maskin Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bengtssons Maskin Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bengtssons Maskin Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Företagsv. 14, 232 37, Arlöv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-6807300.

Burlöv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bengtssons Maskin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bengtssons Maskin Aktiebolag har idag 556037-8670 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Bengtssons Maskin Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel och agenturverksamhet med industriförnödenheter företrädesvis inom transmissions- och lyftteknik samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Bengtssons Maskin Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pullen, Pål Charles som är född 1970 och har titeln VD, Pullen, Pål Charles som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Arfwedson, Peter Johan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Melkersson, Jan Peter Arne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulsson, Knut Olov som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorDanielsson, Bengt Olof Lennart som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .