Aktiebolaget Andsjö

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handels- och fabriksrörelse inom trävaru- branschen, energiproduktion med biobränsle och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Andsjö vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Burlöv så är Aktiebolaget Andsjö ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Burlöv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Burlöv och i Skåne län. Redan 1946-11-25 så skapades Aktiebolaget Andsjö och företaget är har ej F-skattsedel.

556048-8347 är organisationsnummret för företaget som finns i Burlöv.

Just nu är Aktiebolaget Andsjö Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Andsjö så går det att nå dem via telefon på 040-538540 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Persson, Karl Albin Georg

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Andsjö är Persson, Karl Albin Georg som är född 1941 och har titeln VD, Persson, Karl Albin Georg som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sten Åke Lars som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Hans Ingvar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Inger Berit som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Bengt Orvar Gustav som är född 1953 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .