Åkarps All-Växtcenter AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Burlöv och Åkarps All-Växtcenter AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Åkarps All-Växtcenter AB är ett av dem. Statusen för Åkarps All-Växtcenter AB är att Bolaget är aktivt.

Åkarps All-Växtcenter AB är ett Aktiebolag och skapades 1947-10-21. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Burlöv där företaget finns i jobbar för att företag som Åkarps All-Växtcenter AB ska trivas.

Åkarps All-Växtcenter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Burlöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva odling och handel med blommor och andra växter, samt idka handel med övriga produkter inom trädgårdssektorn och därmed förenlig verksamhet. Samt är föremålet att bedriva försäljning över disk av blommor, växter m.m. och därtill hörande hus-, hem- och trädgårdsprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Åkarps All-Växtcenter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Åkarps All-Växtcenter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Burlöv.

Vill man komma i kontakt med Åkarps All-Växtcenter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-464003.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Åkarps All-Växtcenter AB är Alkemade, Claes Rutger Mikael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Åkerman, Karl Gustaf Björn som är född 1947 och har titeln Suppleant, Angtoft, Hans-Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, Larsson, Ann-Helen Carina som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Åkarps All-Växtcenter AB har 556050-9738 som sitt organisationsnummer.